PIEPERZ VEGHEL

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 575 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pieperz Veghel. Meer weten? Ontdek meer

22 jan 2023 om 0:38 het was zelfs nog langer als de tijd die ik kan aangeven. toen de friet van 1 uur en 45 min aankwam was deze ijskoud! ook hebbe we 1 kroket en 1 kipkorn gekregen ipv 2 kroketten!
15 jan 2023 om 0:49 Bestelling was op tijd maar niet compleet. Vervolgens bijna een uur moeten wachten op een nalevering van 1 frikandel speciaal. Deze was bijna koud bij bezorging.
27 nov 2022 om 19:39 Friet was koud, kip burger was taai en ze hebben 45 minuten lang stond er word bezorgt. In totaal 75+ minuten gewacht terwijl er 30 minuten vermeld stond
19 nov 2022 om 20:41 Drinken dat besteld was, niet gekregen en de friet was koud
13 nov 2022 om 20:52 Bestelling incompleet
12 nov 2022 om 21:59 We hadden om 17.15 besteld voor bij het stoofvlees en om 18.00 laten bezorgen. In de tussentijd kon ik de salades maken. 17.30 ging de bel en stonden ze er al, tja... daar hadden we niet op gerekend! Ik in haast alles maken. Gevolg: friet slap/koud!
4 nov 2022 om 21:04 Geen bestelling ontvangen, niet eens een bericht. Heb het reeds gemeld bij Thuisbezorgd. Wat een slechte service! Ik zal hier nooit meer bestellen, en zal dit ook bij iedereen afraden.
31 okt 2022 om 11:52 Het bestelde eten was helaas niet echt warm meer! Jammer.
28 okt 2022 om 21:23 Om 5 uur besteld zodat het om 6 uur geleverd werd. Zelfs dan zijn ze zeker 20 min later. Erg jammer. Eten was verder lekker. Frietjes waren heerlijk, kroketje was niet helemaal goed warm van binnen.
25 okt 2022 om 17:28 Eten was koud! De bezorging was veel later dan we hadden aangegeven
15 okt 2022 om 20:10 Wat slecht! Om 13:30 al besteld voor 17:30. Ruim om tijd gebeld of het eventueel eerder kon komen en de bestelling uiteindelijk pas om 18:15 ontvangen.. Eten is prima maar in verhouding veel te duur..
29 sep 2022 om 20:12 Het eten was niet meer warm, lauw op zn hoogst en belachelijke hoge prijzen voor wat we kregen. Ik bestel nooit meer bij jullie.